De geheime deal tussen BUMA en Spotify

5 gedachtes over “De geheime deal tussen BUMA en Spotify”

  1. BUMA is echt een stel draaideurcriminelen bij elkaar, ongelofelijk. Overigens ben ik een tevreden Spotify (Premium) gebruiker, maar voor de muzikant zet dit inderdaad geen zoden aan de dijk.

  2. Het houdt ook maar niet op! Om gek van te worden. Al jaren speelt het nu al, het nieuwe muziek businessmodel (in ‘t kort, je product is je PR, niet je moneymaker) heeft zijn succes al lang en breed bewezen, maar de grote labels en bijbehorende belangenorganisaties weten het oude model toch maar mooi overeind te houden. Schandaal in, schandaal uit. En ik denk, zolang ze geld hebben, zal het vechten tegen de bierkaai blijven.

  3. Het is toch wel de schijnheiligheid ten top van de muziekindustrie: Eerst komen met het schijnheilige argument dat “illegaal” downloaden funest is voor de inkomsten van de artiest, en dan een “legale” service opzetten waar alleen de industrie wat aan verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>