De magie, alles valt op zijn plek, Kendra IS!

Kendra!!!

Flick Radio, het radio drama dat ik voor de RVU aan het maken ben, kreeg gisteren een enorme impuls. Na een lange zoektocht vond Bert Kommerij de actrice die de rol van Kendra uit het script op zich zou nemen. Andel Sudik, een Amerikaanse die voor Boom Chicago nu werkzaam in Nederland is. De stemopnamen met Andel deden we gisteren. Na de edit-sessie aan het einde van de dag wisten we het: dit IS Kendra. Samen met de eerder opgenomen stemmen gaat dit enorm werken. De combinatie van de verschillende stemmen van de acteurs werkt buitengewoon goed. Lekkere stemmen, dynamiek, verrassing, kleurrijk.

Tijdens de terugreis van Hilversum naar Den Haag hoorde ik de stemmen in mijn hoofd, muziek en klanken boden zich aan. Het valt allemaal op zijn plek.

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als portfolio

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

4 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.