Flick Radio werkbespreking: leuk is dit

Flick Radio bespreking

Vandaag hadden we een Flick Radio werkbespreking bij Bert thuis aan ’t IJ. Woendahbah, ook al scheen de zon niet. Het uitzicht is er superrr.

En we, inclusief filmmaker Pepijn Kortbeek, die inmiddels klaar is met het editen van het succesvolle TV-programma Tante in Marokko en de gezinsuitbreiding succesvol tot stand heeft gebracht.

We hebben de agenda’s getrokken, wat afspraken gemaakt en vooral gesproken over de muziek, het script en de beelden. Ja, die beelden gaan er ook komen. Flick Radio wordt ook een video. Of ‘ie ook op TV komt… weten we nog niet. Maar die video die komt er. En Pepijn gaat los.

Gesprekken over regels. Over hoe muziek vaak teveel het accent legt op de beelden, terwijl de tegenstelling soms beter is. Als je iemands oor afsnijdt wordt het wel heel eng als je daar juist middle-of-the-road muziek onderzet, want dan pas benadruk je de gestoorde situatie.

Regels zijn er om gebroken te worden. Dan komen er vanzelf weer nieuwe regels. Ouwe indianen en zen-boeddhisten snappen dat.

Ik had mijn mobiele studio mee. Na afloop rommelde ik nog wat met mijn Ableton Live software om aan de heren te laten horen dat audio tegenwoordig elastisch is.

Lobke ‘het anonieme meisje’ in de remix:

Een stukje muziek niet voor de radio-uitzending, maar misschien een voorproefje voor wanneer we Flick Radio live gaan uitvoeren…

Alles is mogelijk.


Reacties

4 reacties op “Flick Radio werkbespreking: leuk is dit”

  1. jonkvrouw avatar

    dit is leuk!

  2. Waar blijft de tijd. Emotionele effecten heeft dat elastische clipje bij mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.