Flick Radio in de media

Nog een dikke week te gaan voor de uitzending van Flick Radio. De promotie moter is gestart. Tonie schreef een stuk voor Bright. Marie-Jose Klaver blogt erover op het NRC.next blog. Al eerder wijdde Creative Commons Nederland er een uitgebreid artikel aan.

Waarschijnlijk doen we, Bert en ik, actief mee aan de discussie tijdens de Creative Money Salon die XS4ALL organiseert tijdens Picnic’07. Cory Doctorow van BoingBoing zal daarbij ook aanwezig zijn. Dat belooft dus wat!

Flick Radio heeft geen last van de podcast-problemen van de Publieke Omroep (draait alleen maar om geld). Dus los van de luisterervaring die Flick Radio is, gaat het project dieper. Het laat duidelijk zien welke mogelijkheden internet nu biedt en dat zonder gedoe om de rechten. Laat de kunstenaar vrij zijn. Met een vrije geest iets maken wat er nog niet was.

CC-BY foto: Chaparral [Kendra]

Door Marco Raaphorst

maakt podcasts en muziek

2 reacties

  1. Erg benieuwd naar het eindresultaat!

    Grappig trouwens, die meid heeft een trui van mijn favoriete band aan. Denk niet dat het iets voor jou is Marco, maar in mijn ogen wel de belangrijkste (post)hardcore band van de 21e eeuw ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.