Hoesjes

BurroughsNu de CD langzaam aan het verdwijnen is gaan we wel het artwork missen.

Maar waarom zou je als band niet gewoon het artwork gaan verkopen? Volgens mij een prima zakenmodel voor de nieuwe muziekindustrie. Fysieke producten betekent immers rinkelende kassa’s!

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

7 reacties

  1. Artwork hoort toch wel een beetje bij de muziek in mijn beleving. In het tijdperk van gekopieerde cassettebandjes had ik later bij het zien van het origineel vaak een beter totaal gevoel over een album. Dat is ook wel een bekend euvel bij het digitale muziek aanbod, het voelt wat minder persoonlijk.

  2. Juist, dit is iets wat in de wereld computer games en films al tijden gebeurd. Elke titel krijgt zijn eigen website(s). Persoonlijk zou ik graag nog steeds iets in huis hebben, zodat ik het in mijn handen heb en kan lezen terwijl ik op de bank naar de muziek zit te luisteren. Dus wellicht kan het artwork gewoon per post geleverd worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.