Vanavond, iedereen kijkt, The Police docu

Als kleine snotaap was ik van The Police. Die muziek en de vurige passie van met name de drummer trokken mij aan. Steward Copeland is nog steeds een van mijn favoriete drummers. Daar zat ‘ie dan in zijn korte broek achter het drumstel. En jagen dat ‘ie deed! Voor de tel uitspelen, zo heet dat.

Steward had een hekel aan Sting. Dat was wederzijds. Dus gingen die twee regelmatig met elkaar op de vuist. Steward had op zijn tomtoms fuck off you cunt geschreven en sloeg zo figuurlijk Sting een optreden lang verrot. Klik hierrr op het plaatje om er een foto van te zien.

Steward filmde ook van alles en nog wat (ja, wat dan?) tijdens een tour. Kijk en dat gaan we vanavond zien. Daarom begon ik erover. Op Nederland 3 heden avond vanaf een kwartier voor 11 krijgen we de documentaire ‘Everyone stares The Police inside out’ voor ons mik.

Verplicht kijken!

Abonneer je via e-mail of RSS om mijn blog te volgen.

Volg me op Mastodon

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

4 reacties

  1. Volgens mij is het een herhaling. Heb de docu al eens eerder gezien. Vond het een leuke inkijk in het toerende leven van de band. Toch voel ik het niet zo, passie voor The Police. Ik hoor wel wat men er goed aan kan vinden, maar het raakt me niet. Daarbij komt dat sommige nummers van hen mega grote hits zijn geworden, en dus zo vaak gedraaid, dat ik ze simpelweg niet meer kan horen. Ook trek ik de stem van Sting niet een heel album lang. Ja, hij kan prachtig zingen, maar ik vind het saai.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.