Een goeie ringtone, koop je voortaan hier!

Gepubliceerd op

sendepause vroeg mij vanmorgen naar mijn ‘beroemde ringtone’ Ringmorriconetone. Hier 2 tweets uit het geheel van vanochtend:

sendepause @raaphorst door stupiditeit ben ik eniomoriconononono ringtone van je kwijt. Is daar nog aan te komen? Hij was favoriet :-)

en

sendepause @Raaphorst ik heb je 1$ betaald….

Een jaar geleden gaf ik hem gratis weg. Al snel kwamen er reacties van o.a. VPRO-medewerkers die hem direct op hun foon gezet hadden. Lyrische tweets als “geweldig”. Van die dingen dus. Leuk!

En af en toe werd ik gevraagd naar nieuwe ringtones. Hoewel ik die weleens in opdracht maak, zelf verkocht ik ze niet. Misschien raar. Het begon aan me te knagen. Ook door het aandringen van iPhone-gebruikers die klaagden over het ontbreken van goeie ringtones voor de iPhone.

Goeie ringtones zijn zeldzaam. En moeten eigenlijk een beetje exclusief zijn. Herkenbaar uit duizenden. De hele trein kijkt op als je ringtone klinkt. Dat idee. En dat ga ik dus doen! Ik heb vandaag direct besloten dat te gaan doen. En de eerste is de welbekende Ringmorriconetone te koop vanaf 0.95 eurocent en als jij mijn werk wil supporten, dan kun je iets meer betalen. Dat zorgt ervoor dat ik heerlijk onafhankelijk dit werk kan blijven doen hier op mijn Melodiefabriek. Win-win, toch? Sendepause, mijn 1e klant in deze, bedankt!

Koop hem nu! Ik heb hem zelf ook! (echt waar)


Wil je mijn blogposts per e-mail of middels een feedreader ontvangen? Abonneer je dan hier.
Voor een kleine donatie zodat ik mijn werk onafhankelijk kan blijven doen, kijk op de donatiepagina.

Door Marco Raaphorst

maakt altijd muziek

5 reacties

  1. Wat een goed idee. Ik meen dat een knakker van Betty Serveert daar ook eens mee bezig was. Snap sowieso niet waarom er niet veel meer mooie ringtones zijn. Al blijft het wel een tikkie triviaal, als je je telefoon maar hoort ;-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.