Premiere van de film Flick Radio

NPOX Flick Radio previewMaandag 19 november gaat de film Flick Radio in première tijdens het NPOX festival in Hilversum (Instituut voor Beeld en Geluid, Mediapark). Check Het Programma.

Een aantal gratis kaarten kunnen gereserveerd worden. Dus voor mijn vaste lezers: mail mij en ik probeer een kaart te reserveren zolang de voorraad strekt. Reageer dus snel!

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Luister naar mijn muziek op Spotify (link) of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als portfolio

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

8 reacties

 1. he marco,

  nog bedankt voor de mogelijkheid om langs te komen. flick radio is een bijzondere productie geworden, erg persoonlijk op alle fronten. de teksten de muziek en uiteindelijk ook de foto’s komen echt uit de hoed van de makers. dat vind ik erg bijzonder, de stemmen van de makers waren allemaal te horen. vraagje, het aftitel nummer is dat van jou ? ik vind de beat erg fijn.
  ik heb gisteren het hoorspel nog een keer
  geluisterd in de trein en dat vind ik zelf het fijnste merk ik. toch zelf de beelden zien ipv ze voorgeschoteld krijgen, maar goed ik ben dan ook een auditief ingesteld persoon.
  ben benieuwd wat er verder met flickradio gaat gebeuren, komt er nog een stifo/sandberg versie ?

  groet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.