I got to spread the love someway, somehow

Flick Radio @ NPOX

We zijn weer thuis. 2 dagen NPOX in Hilversum zitten er op. De Flick Radio video is vertoond. Mensen vonden hem mooi. De woorden IDFA en televisie vielen.

Met Bert Kommerij en Ton Zijp gaf ik vandaag op NPOX een weblog workshop voor aankomende HollandDoc webloggers. ’s middags werden Bert en ik door Creative Commons Nederland ondervraagd over Flick Radio en onze keuze voor Creative Commons.

We zijn trots op Flick Radio. Het is kleurrijk. Het balanceert tussen fictie en de werkelijkheid. Het is donker en licht. Toegankelijk, maar ook diep. Flick Radio gaat alle kanten uit. Lagen.

Koot en Bie zouden zeggen: artistiek, maar toch gezellig!

Wordt vervolgd…

Update: Video staat nu op HollandDoc!

Door Marco Raaphorst

ik maak podcasts en muziek

14 reacties

 1. Aaaah, zag net de update…
  Heb een half-ziek-dagje… dat betekend dus met een koppie thee, een beschuitje en een macbook op de buik flick-radio kijken!!!
  Dank.

 2. @karin: balen. De omroep kiest voor Windows Media Video formaat, niet altijd handig voor iedereen. Ik had ook een tijd ruzie via Firefox en moest een non-Microsoft tweak uitvoeren om de boel af te kunnen spelen.

  Ik probeer nu ook de YouTube link te achterhalen, hoewel dat kwalitatief natuurlijk wel veel minder is.

  Btw. jij zit in Nijmegen toch? We proberen viewings te organiseren, misschien daar ook wel. Nijmegen is toch behoorlijk cultureel vriendelijk dacht ik :)

 3. Ik zeg het nog maar eens een keer: het gebeurt maar hoogst zelden dat ik 45 minuten lang naar een film op m’n monitor zit te kijken zonder me te laten afleiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.