in samenraapsel

Zo, de Battle of the Blogs heb ik ook weer overleefd

Via Frank’s Bloghelden blog kwam ik er dus zojuist achter dat Sargasso weer een Battle of the Blogs heeft gedaan. In hun woorden:

Eerst even voor de niet ingewijden een toelichting. De Battle of the Blogs is ooit hier begonnen. In dat jaar (2006) hebben we maandelijks een update gegeven van de status in de blogosfeer (zie legenda hieronder). Daarna werd het jaarlijks. De laatste was van begin 2009.

Maar juist dit jaar kwamen er twee boeken uit over bloggen. Eerste eentje in mei: Bloghelden van Frank Meeuwsen. En toen eentje twee weken geleden: Sex, Blogs & Rock-’n-Roll van Ernst-Jan Pfauth. Dus dan gaat het alweer een beetje broeien. Toen iemand bij GC ook nog eens voor de zoveelste keer de vraag opriep waar de bloghelden nu zijn, was de maat vol. Er moest maar weer eens nieuwe Battle of the Blogs komen.

Mijn blog staat onder de oude naam MarcoRaaphorst.nl vermeld (groen, dus prima), waarmee ik ooit een Dutch Bloggie won. Dit blog is samengevoegd met het Melodiefabriek. Maar goeds, ik zal dat hele verhaal niet nogmaals uit de doeken doen. Mijn bloggeschiedenis heb ik immers een poos geleden al geblogd.

Is bloggen dood? NEEHEE! We zijn nog maar net begonnen …

Geef een reactie