Vanaf morgen: Haags Bakkie doet Opuh Koffie

opuhkoffie

De Flickr groep Haags Bakkie die ik een tijd geleden heb opgericht, telt nu 64 leden. Met enige regelmaat prikken we een datum, zoeken we een kroeg uit en gaan we zitten, praten, lachen en foto’s maken.

De leden van Haags Bakkie maken dagelijks foto’s van Den Haag. Soms inclusief lange onderschriften vol historische feiten. Zij laten zien wat er in Den Haag gebeurt nu, op dit moment. De meeste van die foto’s zijn van hoge kwaliteit, kunnen zo in de krant, in een jaarboek, of op de tram.

Morgen voegen we daar een historisch feit aan toe: we gaan wekelijks een Opuh Koffie houden. Morgen voor het eerst op een proeflocatie vanaf 9 uur: Sjaak Otten’s Coffeeshop, Gedempte Gracht 679.

Iedereen is welkom! Wil je meedoen, word dan lid van de Haags Bakkie groep op Flickr of laat een reactie achter onder deze post.

Binnenkort ga ik samen met Maurtis Burgers een nieuw weblog onthullen voor Den Haag. Haags Bakkie zal daar een belangrijke plek gaan innemen. Een ontmoetingsplek voor het nieuwe Den Haag.

(CC-BY-NC foto: roel1943)

Door Marco Raaphorst

maakt podcasts en muziek

11 reacties

 1. For those of us who have never visited the Hague, I suggest your flickr group should assemble a slide-show video, and
  accompany it with music by that Raaphorst fellow.

 2. ik ben er graag bij! zijn ze er nog die opuh bakkies? jullie zijn ook van harte welkom @ de caballerofabriek.nl waar ik met BViT zit. ook daaro prima bakkies koffie ;)
  nogmaals ben er graag bij!

  @gar

 3. Dag Haags Bakkie
  Het lijkt me leuk om me aan te sluiten bij de fotoclub.
  Zou je me willen laten weten hoe één en ander in zijn werk gaat
  Vriendelijke groet,
  Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.