in samenraapsel

Vanaf morgen: Haags Bakkie doet Opuh Koffie

opuhkoffie

De Flickr groep Haags Bakkie die ik een tijd geleden heb opgericht, telt nu 64 leden. Met enige regelmaat prikken we een datum, zoeken we een kroeg uit en gaan we zitten, praten, lachen en foto’s maken.

De leden van Haags Bakkie maken dagelijks foto’s van Den Haag. Soms inclusief lange onderschriften vol historische feiten. Zij laten zien wat er in Den Haag gebeurt nu, op dit moment. De meeste van die foto’s zijn van hoge kwaliteit, kunnen zo in de krant, in een jaarboek, of op de tram.

Morgen voegen we daar een historisch feit aan toe: we gaan wekelijks een Opuh Koffie houden. Morgen voor het eerst op een proeflocatie vanaf 9 uur: Sjaak Otten’s Coffeeshop, Gedempte Gracht 679.

Iedereen is welkom! Wil je meedoen, word dan lid van de Haags Bakkie groep op Flickr of laat een reactie achter onder deze post.

Binnenkort ga ik samen met Maurtis Burgers een nieuw weblog onthullen voor Den Haag. Haags Bakkie zal daar een belangrijke plek gaan innemen. Een ontmoetingsplek voor het nieuwe Den Haag.

(CC-BY-NC foto: roel1943)

Geef een reactie

11 reacties

  1. ik ben er graag bij! zijn ze er nog die opuh bakkies? jullie zijn ook van harte welkom @ de caballerofabriek.nl waar ik met BViT zit. ook daaro prima bakkies koffie ;)
    nogmaals ben er graag bij!

    @gar