John Nuyten MAM en mijn lezing

John Nuyten speelde net als ik bij de legendarische Nederlandstalige band MAM. Met als verschil dat ik bij de laatste bezetting zat en hij jaren eerder van de partij was. Afgelopen dinsdag ontmoette ik hem bij toeval.

John bleek bij Stichting Stimulansz te werken waar ik was voor het geven van een lezing over creativiteit. Hij vertelde me druk in de weer te zijn samen met Pieter Bon, de oude zanger van MAM. Samen maken ze een nieuw album. Ook ik heb met Pieter een CD gemaakt los van MAM, onder de naam Bon. Het is een kleine wereld.

De lezing kwam voor een groot deel in het teken van mijn 1 Minuut documentaire te staan. Ik heb laten zien hoe ik de audio voor deze documentaire in mijn audio-software bewerk. Hoewel ik geneigd ben te denken dat het nerdy specialistisch gedoe is dat weinig mensen aanspreekt, werd ik voor de zoveelste keer ermee geconfronteerd dat dat niet het geval is. Sterker nog, laten zien hoe ik werk spreekt juist heel erg aan.

Een reminder to self.

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.