‘in de Media’: Blog-Art interview bij VPRO De Avonden

Dit blog dat je nu leest is mijn zakelijk en persoonlijk blog ineen. En daarom dan ook dat ik je persoonlijk moet bekennen dat ik zakelijk gezien soms nogal een prutser ben. Niet in het uitvoeren van het echte werk, nee daarin ben ik juist heel precies, maar het goed documenteren van mijn 15 seconds of fame dat lap ik teveel aan mijn winterlaarzen.

Maar dat ga ik veranderen! Tot nu toe heb ik wat interviews in kranten en magazines bij elkaar gesprokkeld. Maar wat er vooral nog aan ontbreekt zijn de radiointerviews die ik gedaan heb. Dat ga ik de komende tijd proberen aan te vullen. Gelijk een goeie reden om af en toe zo’n leuk dingetje uit het verleden weer wat extra aandacht te geven.

Vandaag het interview samen met Karin bij VPRO De Avonden i.v.m. het organiseren van het Blog-Art festival.

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

3 reacties

  1. Goed idee Marco om je naam en faam wat meer te tonen.
    Behalve dat dat goede en eerlijke promo is, bevredigt het ons nieuwsgierig Aagje. We willen graag zien wat je allemaal hebt uitgespookt ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.