KlankBeeld Raaphorst: Hotspot-2 (master)

Ik maakte een paar weken geleden KlankBeeld Raaphorst: Hotspot-2. Bert vond hem erg sterk om te gebruiken voor de Hotspot presentatie van Media Me. Wel moest ‘ie langer en er moesten iets meer quotes van Claudia de Breij in.

So far, so good, maar uh pardon, Claudia? Ja, die meid van de TV, die Bekende Nederlander. Je kent haar wel.

En about:blank kreeg hem ook in zicht.

Claudia verzet zich tegen weblogs, verzet zich tegen iedereen die maar van alles een foto wil maken in plaats van het zelf te ervaren. Kattenweblogs – ja, mijn mening Claudia -zijn leuk als je zelf van katten houdt. Er schijnt zelfs een meid in China of Japan te zijn met het populairste weblog (Bert kom er maar in!) dat alleen maar over katten gaat. Dus, ik bedoel maar. Nou goeds… anyway, hier de gewijzigde versie, de final master:


Reacties

3 reacties op “KlankBeeld Raaphorst: Hotspot-2 (master)”

 1. Maurits Burgers avatar
  Maurits Burgers

  Heerlijk, heerlijk. Claudia en de internet-brei

 2. Ach gut, die Claudia. Internetcontacten zijn ook niet echt, net zo min als Madonna bekeken door een schermpje. Ga zo maar door… En is het dan wel echt, als je Madonna in de verte ziet optreden, zo groot als een Barbiepop? Of is het dan ‘echter’ als je pal voor het podium staat? Of nee, moet je misschien náást haar op het podium staan om het concert écht te beleven?
  Dat schermpje van het mobieltje is juíst een versterking van de beleving, omdat je die beleving onmiddelijk deelt.
  Kortom, weer de vraag: wat is echt? Ze denkt dat er een soort universele maatstaf is voor wat echt, wat werkelijkheid is.

  Goed neergezet. Ik vraag me wel af, wat mensen er uithalen, indien ze haar verhaal vanuit een andere hoek benaderen. Denk je dan dat ze gelijk heeft? En wat wil je dat mensen naar aanleiding hiervan denken?

  @Maurits: internet-brei houden we er in! :)

 3. Mooie opmerkingen Maurice! Ik heb weleens concerten bijgewoond die vanaf de bar, of nog beter, de toiletten beter klonken.

  Btw praten door een microfoon is ook iets verschrikkelijks, die vertraging en die vervorming in de stem… nee, dat kan echt natuurlijker…

  Whatevah :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.