Ik ben toegevoegd aan Andrew Dubber's Music Think Tank

Andrew Dubber

Vandaag stuurde Andrew Dubber mij een mailtje. Of ik mee wil schrijven op Music Think Tank. Andrew geeft les op Birmingham City University en blogt via zijn website New Music Strategies over De Nieuwe Muziekindustrie. Zijn gratis E-book ‘The 20 things you must know about music online‘ is een absolute aanrader voor iedereen die iets met muziek doet op dit moment.

Dus schreef ik Andrew terug dat ik graag mee wil doen. Ik werd direct toegevoegd als auteur. Mijn eerste artikel kun je binnenkort verwachten. Internationaal. Leuk!

(CC-BY-NC foto: Pete Ashton)

Door Marco Raaphorst

maakt podcasts en muziek

16 reacties

  1. Marco, ik bedoel natuurlijk dat ik hoop dat jij straks ook een e-book uitbrengt. Die van Andrew ben ik nu op die geweldige iLiad aan het lezen.

    @maurice: Nee, geen cadeautje. ’t Is nu nog om te testen. Geweldig apparaat!

  2. @Nixang: werk jij bij het NRC? Da’s handig als ik een e-book ga uitbrengen denk ik. Ik twijfel zelf nog over de hoeveelheid tijd die het gaat kosten. Een echt opstapje voor mijn blog heb ik niet nodig, maar het zou toch zinvol zijn. Maar de balans tussen tijd en geld is een punt. Een boek uitgeven blijft ook een optie.

    En wat Maurice hierboven schrijft is ook een goeie: elke woensdag zijn we bereikbaar voor een kop koffie in Den Haag. Laat anders weten als je een kee kunt komen. Lijkt mij bijzonder interessant!

  3. 9.00 uur op een woensdag moet een keer lukken. Sinds ik bij het NRC zit mis ik mijn ‘espresso-op-het-werk’ ongelofelijk. Niets is beter om de dag te beginnen met echte koffie. Wat de koffie betreft is het NRC (of dat kantoor) een hel, zooi uit een pleuris automaat. Dat hadden we bij het Haags Uitburo beter geregeld. Maar, ik kom zeker een keer dat ding showen. Eenmaal een boek gelezen met dat ding en je wilt niet meer anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.