Gekkigheid: Charles Manson brengt album onder CC uit

Die gevaarlijke gek, Charles Manson, heeft een album onder een Creative Commons licentie uitgebracht.

Het zipje met 16 tracks kun je hier downloaden.

Het is een raar geheel. Was te verwachten natuurlijk, maar toch. De muziek is zo te horen opgenomen met een vooroorlogse bandrecorder die nog op stookolie loopt. Een grote bak ruis met hier een daar een akoestische gitaar en een psychopaat aan het woord. Een van de nummers werd ff snel tijdens het piesen opgenomen. Nee, geen grap!

Iedereen verdient een tweede kans, maar ik heb het gevoel dat meneer Manson nog wel even tegen zichzelf en de mensheid beschermd moet worden.

Manson_Interrupted.mp3

(via)

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

11 reacties

  1. Hij bied al vrij lang al zijn muziek gratis aan via een aantal weblogs. Tot voorheen altijd met yousendit/megaupload-linkjes die altijd keurig om de zoveel tijd ververst werden….

  2. Nee, dat niet. Wel verwijzen ze op veel informatie sites voor muziek behalve naar amazon ook naar die weblogs met als boodschap dat Manson zelf niets krijgt van de amazon-verkopen.

  3. Toch Manson even gedownload.
    Cult is niet bij voorbaat goed, blijkt maar weer.
    Levensgevaarlijk die lui die hun ei niet kwijt kunnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.