Focus 2011: lezingen en advies

Nu de Revu mij heeft uitgeroepen tot 1 van de 30 meest invloedrijke Nederlanders online wil ik me meer gaan focussen op advies en lezingen.

Qua onderwerpen wil ik me niet beperken. De ervaring leert mij dat ik allround kennis in huis heb. Ik bezit het Digitale Gen en snap internet. Ik voel aan welke kant het allemaal opgaat.

Om internet te kunnen begrijpen moet je een sociaal karakter hebben. Moet je in staat zijn groepen mensen te mobiliseren voor een bepaald doel. Dat doel bereik je door online middelen slim in te zetten. Mensen willen namelijk bij een groep horen. Daarom zijn die sociale netwerken tegenwoordig zo populair. En als we een verdieping dieper duiken, dan doen die mensen dat om zich niet alleen te voelen. Alleen op persoonlijk vlak, maar ook op het professionele valk.

Elk individu en bedrijf wil online opvallen. Hoe je dat kunt realiseren, daar ligt mijn expertise. En die kennis wil ik ook dit jaar middels lezingen en advies-sessies overdragen op anderen. Lastig is het niet, voor een groot deel komt het neer op het goed onderzoeken van je passie en kracht. Ik ben hiervoor in te huren. Stuur een mailtje naar marco@melodiefabriek.nl of bel 06-45492000.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.