Podcast KX Radio Ongehoord Goed met mij over Braziliaanse muziek

Vandaag sleepte ik op verzoek van Guuz Hoogaerts een stapeltje Brazilaanse muziek de KX Radio studio van Eyeworks in. Guuz moet je kennen van het zuchtmeisjesmuziekblog Filles Sourires. En niet geheel onverwachts, Guuz spreekt zelf ook met een kenmerkende zucht in zijn stem.

Een uur lang spraken wij over werk, bloggen, muziek, MAM, Den Haag en de Braziliaanse muziek in het bijzonder. De playlist vind je hierrr!

P.S. Guuz bleek ooit gewerkt te hebben bij het oude boekingskantoor van MAM, Stagengy. Ook kent hij Tom America van MAM vrij goed, evenals de oude gitarist van MAM, Antoine Kroes. En zo bleken er wel meer raakvlakken. De wereld is klein, de muziekwereld helemaal.

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

7 reacties

  1. @Peter: ik zou het dolgraag doen. Zal Tom en Pieter in ieder geval een mailtje sturen.

    Toen ik samen met Tom met Look: Nederlands! bezig was zei Tom dat ‘ie het volgende MAM album samen met mij wilde componeren. Dat is helaas niet gelukt. Na Look: Nederlands! zijn we ermee opgehouden. Van die dingen …

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.