Opuh Koffie kan de zomer door!

Akbar en ik

De Haagse Flickr groep groeit langzaamaan groter. Haags Bakkie dus. Eens in de zoveel tijd, meestal tweemaandelijks, organiseren we een borrel ergens in Den Haag, drinken wat koffie, bier, wijn, frisch en bestellen een berg bitterballen met mosterd. En ook lossen we gelijk ff alle Haagse problemen op. Maar dat terzijde.

Wekelijks is er ook de Opuh Koffie. Een geniale afgeleide van Haags Bakkie. We staan officieel genoteerd op de Opencoffee sijit maar in tegenstelling tot de andere Koffies, klappen wij geen laptops open. Wij lullen vooral en schieten wat foto’s. Onthaast vanuit het ware vakantie gevoel. En sinds deze week op een nieuwe locatie met terras, vlakbij Hollands Spoor, aan De Overkant.

Het antwoord op de vraag ‘wie is die keurige heer op de foto?’ luidt: gigant Akbar natuurlijk!

(CC-BY-NC-SA foto: Mariëlle)

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

10 reacties

  1. hahaha geweldig, die reactie(s) hierboven. ik vroeg het me ook meteen af toen ik de foto zag, maar bij jullie hoef ik dus niet te zijn voor het antwoord. mss weet mariëlle ‘t nog ? ; )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.