Wat moet er in mijn FAQ veelgestelde vragen? Roept u maar!

Volgens mij was het Ben Hammersley die op Picnic ’07 wat slimme vragen op het publiek afvoerde. Vragen als “wie van jullie kan nog aan zijn ouders uitleggen wat voor werk ‘ie doet?” en “wie van jullie had 5 jaar geleden kunnen voorspellen wat ‘ie nu doet?”.

Nu een paar jaar verder is het nog onmogelijker geworden om die vraag te beantwoorden. Wat je doet, dat ben je. En wat we doen online is zeer divers. Typisch gevalletje van Generation Slash. Ik blog / maak muziek / componeer / ontwerp geluid / documenteer / maak foto’s / maak video’s / … / et cetera.

Maar goeds om het in mijn geval wat eenvoudiger te maken ga ik een FAQ (Frequently Asked Questions) veelgestelde vragen pagina beginnen. Want ook al is Melodiefabriek mijn bedrijf, het is ook mijn blog, mijn koffietafel, mijn kroeg, mijn bibliotheek, mijn huis, mijn ziel, mijn universum.

De FAQ veelgestelde vragen krijgt een vaste pagina hier op Melodiefabriek. Aan jou de vraag om mij daarbij te helpen. Wat wilde je altijd al van mij weten? Stel mij die vraag via het reactieformulier onderaan of per email (marco@melodiefabriek.nl).

Update:

Ja, veelgestelde vragen is gezonder Nederlands. Heb de tekst aangepast.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken Getagged

Door Marco Raaphorst

maakt podcasts en muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.