Politieke scoop voor Hofstijl

Vorige week was ik aanwezig bij de release van de Haagse UAR applicatie voor Slimme Telefoons in ons Haagse Stadhuis/Ijspaleis. Ik stond daar, zoals gewoonlijk, met mijn mobiele recorder het verhaal van o.a. wethouder Rabin Baldewsingh vast te leggen. Nu wilde het toeval dat die man daar hele domme dingen ging roepen:

Dat moet je niet doen als wethouder die ook Monumentenzorg in zijn portfolio heeft. En dus reageerde de volgende dag iedereen op Twitter: GroenLinks, D66, VVD et cetera. Vervolgens schreef het AD erover in haar krant en vanaf vandaag is het ook te lezen in de Haagse krant Den Haag Centraal.

Een scoop veroorzaakt dankzij mijn audiorecorder. Omdat audio zeg maar echt mijn ding is. En omdat bloggen zeg maar echt mijn ding is. Een killing combinatie als je het mij vraagt.

Hofstijl, het beste Haagse blog, staat nu definitief op de kaart.

Door Marco Raaphorst

maakt podcasts en muziek

5 reacties

 1. Tja, je kunt alleen maar hopen dat zo’n man of vrouw doet wat het stemvolk wil, garanties krijg je niet. Gelukkig zijn wethouders tijdelijke grootheden waarvan je in het algemeen in het bestaan slechts zelden iets merkt.
  Gefeliciteerd met je scoop trouwens!

     1. Haha, een tijdelijk duinpannetje mag ‘ie hebben wat mij betreft. Da’s al erg mooi.
      Mooie manier van comments trouwens, zo met trap en ‘reageren op’ mogelijk. Netjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.