Livebloggen

Voor het eerst gedaan gisteren: met een clubje Hofstijlers livebloggen. In het kader van het Life I Live festival. We hadden een topplek op de eerste verdieping van het Lucent Danstheater met uitzicht op het Spuiplein.

We waren met z’n vijven @judithellen, @1espresso, @metkcom, @subscript en ik. En eigenlijk liep het helemaal niet slecht zo voor een eerste keer. Dus wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. De volgende keer neem ik wel iemand mee die een video kan hanteren zodat ik rustig met mijn audiospulletjes als een razende Raaporter interviews kan opnemen. Goed beeld en goed geluid is wel een heerlijke en snelle combi, tenminste als het uploaden vervolgens ook nog een beetje wil…

P.S. het valt me toch telkens weer op dat met een hoofdtelefoon op en een microfoon in de hand iedereen je in de gaten houdt en bereid is om een gesprekje met je aan te gaan.

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.