Blogrevival: waarom bloggen?

Bloggen is leuk. Ook als schrijven je werk is geworden, je simpelweg niet meer zoveel tijd hebt om te bloggen of vindt dat twitteren al tijd genoeg kost, is het nog steeds de moeite waard om je gedachten en verhalen te delen op het internet. Ik mis sommige bloggers enorm, en ben zuinig op diegenen die eens per half jaar iets posten. Bloggen leeft, en niet alleen voor mij, bleek gisteravond op Twitter.
En zo werd een blogrevival geboren, al is het misschien maar voor een week. Bloggers die ik graag lees en al jaren volg, gaan vanaf maandag 23 mei dagelijks iets posten, of voor het eerst in een hele lange tijd. ‘Bloggen-zonder-omzien’ zoals @_kouw het noemt, bloggen wat in je opkomt, met als doel laten zien dat bloggen niet dood is en dat weblogs nog gevuld en gelezen worden.

(bron)

Roept u maar mijn lieve lezert! Waarom zou ik bloggen?

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

3 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.