Brad Sucks nieuwste album, Out of It, is fucking ready for the internet!

Brad Sucks heeft een nieuw album uit: Out of It. En dat klinkt bijvoorbeeld zo:
03_-Brad_Sucks-_Fake_It.mp3

Brad is een slimme gozer dus bracht hij opnieuw het gehele album onder een Creative Commons BY-SA licentie uit. Het hele album is gratis te downloaden, te remixen, of te gebruiken onder bv een video, zolang je de CC licentie dus respecteert. En da’s niet alles, ook de bronbestanden van het hele album zijn te downloaden, iets wat ik regelmatig in mijn lezingen ook benadruk als ‘must-do’ voor moderne bands/musici. Dus alleen een drumbeat of een gitaarpartij uit een track gebruiken voor je eigen muziek is mogelijk. Of een nieuwe mix maken van het album.

Brad Sucks gaat veel verder dan dat wat andere bands doen. Dan wat Radiohead en Nine Inch Nails bijvoorbeeld doen. En daarvoor verdient hij alle respect. Naast de kwaliteit van zijn niet te versmaden nieuwe album natuurlijk!

Betalen voor het album is natuurlijk ook een optie. En dat zou eigenlijk iedereen moeten doen die van deze muziek houdt.

Verplicht sjekken dus die Out of It – Brad Sucks!

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

3 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.