Bloggen vanaf de mobiel?

Gepubliceerd op

Volgens mij werkt het ;)

[red_box]De volgende dag werkte de app niet meer. Krijg opstartscherm te zien en verder niets. Totaal onbruikbaar dus![/red_box]


Wil je mijn blogposts per e-mail of middels een feedreader ontvangen? Abonneer je dan hier.
Voor een kleine donatie zodat ik mijn werk onafhankelijk kan blijven doen, kijk op de donatiepagina.

Door Marco Raaphorst

maakt altijd muziek

8 reacties

 1. Zijn er leuke apps en is het een beetje te doen met het Symbian OS? Het toestel is namelijk geweldig en jammer dat ze nog niet op Windows zijn over gegaan, al zijn daar de meningen over verdeelt.

  1. Het is zeker te doen. Ik gebruik Opera met name en wat apps. De keuze voor gesloten Windows vind ik rete dom van Nokia, het zal hun faillissement betekenen. Ook voor Microsoft is het en stomme en blinde keuze. Beiden hadden moeten investeren in Android. Er zijn nu teveel OS-en voor mobiel gebruik. Voor ontwikkelaars is dat hel en dat ga je geen jaren volhouden.

   Vroeger had je als webontwikkelaar al moeite om rekening te houden met IE. Dat is nu nog erger geworden door al die gesloten mobiele OS-en. Dat moet JUIST open zijn. Omdat de telcoms filteren, daarom is die reden voor open source schreeuwend noodzakelijk op de mobiel.

   Android heeft gewonen op de mobiel. En zelfs op de pad-achtigen nemen ze een steeds groter deel van Apple’s marktaandeel af. En dat zet stevig door. Ook merk ik dat mensen, zoals ik, Apple zijn gaan haten om dat gesloten denken.

  1. Ik wilde echt een goeie vervanger qua camera en dacht dat ik toch niet zoveel apps zou gebruiken. Hij heeft ook een goeie recorder trouwens voor stemmen, in mono, terwijl video stereo is met een mic voor en achter (rete slim!).

   Het enige blijft: energieverbruik. Ik zet WIFI scan en BlueTooth uit. Ook draai ik energiezuinig op 2G en zet hem slechts soms in 3G. Dat is wel te doen trouwens.

   Wat wel mist is een app waarmee je meerdere Twitter accounts kunt bedienen. Nu moet ik telkens inloggen en via Opera onthoudt hij niet eens mij wachtwoorden voor verschillende accounts. Da’s wel balen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.