Kom naar mijn workshop Nieuwe Media; bloggen en Twitter (GRATIS!)

hnw-w200Morgen 9 november 2011 geef ik in het kader van Kom uit je kantoor! tussen 14.00 – 16.00 uur een gratis workshop over Nieuwe Media; bloggen en Twitter bij Regus in Den Haag. Dat zit in het gebouw van Den Haag Centraal Station. (zie extra info over het Regus gebouw en locatie)

Tegenwoordig heeft men niet alleen een fysiek visitekaartje, maar ook een online visitekaartje. Door middel van een blog laat je jezelf op allerlei manieren zien, en dat is precies wat een potentiƫle klant over je wil lezen. Wie ben je, wat doe je en heb ik een klik met jou? Het uiterlijk van een blog is een ding, content en sfeer is een ander ding, maar wel enorm belangrijk! Door praktische oefeningen, handvatten en tips kom je meer te weten over hoe je een blog vult en gevuld houdt en vooral dat je plezier hebt in het bloggen!

De deelname aan deze workshop is geheel gratis. Meld je aan via de tool boekeengratiswerkplek.nl.

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.