Verplicht leesvoer voor gitaristen: Jas Obrecht Music Archive

guitarplayerVroeger kocht ik hem iedere maand. Ik wist zelfs welke shops hem als eerste in de schappen legden en reed er graag met mijn fiets een heel stuk voor om. Vaak trof ik er de editie van de vorige maand aan. Dan kwam ik gewoon de dag erna terug.

Hele jaargangen heb ik jarenlang in ordnermappen in de kast gehad. En ik verhuisde de groeiende collectie met me mee naar nieuwe woningen. Behalve de laatste keer. Eind vorig jaar. Ik was er klaar mee. Al zeker 15 jaar kocht ik ze niet meer en ook keek ik de oude edities niet meer in. Ze gingen zo de papiercontainer in. Behalve die paar edities over George Harrison, en Hendrix enzo.

Bij toeval echter ontdekte ik gisteren dat de oude editor van Guitar Player, want daar heb ik het hier over, zijn oude interviews en ook wat interviews van anderen op zijn eigen blog publiceert jasobrecht.com. Je voelt hem al: ik lees ineens die oude interviews weer terug!

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.