Over Miles Davis; een video van @punkmedia

Gisteren heb ik bij De Posthoorn in Den Haag een lunch lang met Henk-Jan Winkeldermaat gesproken in het kader van #mijnmoment over de kwetsbaarheid van onze creatieve beroepen, de strijd om de poen, de gedrevenheid, het stronteigenwijs zijn, doorknokken en meer van dat soort zaken. Op een gegeven moment vroeg ‘ie me plaats te nemen op een bankje aan het Lange Voorhout, stelde zijn camera op en startte de video …

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

3 reacties

  1. Dat geldt natuurlijk ook voor je eigen bedrijf – je moet samenwerken met mensen die beter dan jou zijn. Zoek de mensen die jou naar een hoger plan kunnen tillen, naar een nieuw #mijnmoment moment. Mooi je passie voor muziek, en liefde en respect voor Miles Davis

    1. Zeker. Ik werk graag samen met een fantastische video-editor. Of ik sta graag voor een zaal met mensen die mij echt uitdagen. Als ik mensen tegenover me heb die zitten te prutsen of werkelijk geen verstand van de dingen hebben, dan haak ik keihard af. Dat is wel de les die ik geleerd heb.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.