Fuck yeah KlankBeelden!

Ooit besloot ik wekelijks KlankBeelden te maken. Muziek die aansluiting vond bij een foto en zo als illuster duo in een post terecht kwam op mijn blog. Het werd een sport om dat zo naadloos mogelijk te doen, om die muziek totaal en helemaal op het beeld te laten aansluiten. Ik deed het bijna 2 jaar lang, week in week uit. Niemand deed het me na. Fuck yeah!!!

Goeroe opmerking: Eigenlijk laat een foto zich niet makkelijk omzetten naar muziek. Er zit geen tempo in de beelden want alles staat stil. Het hele gevoel van tijd is immers weg. Eigenlijk zou het 1 klank moeten zijn. Ook een idee trouwens. Dat terzijde.

Anyway peoples…

Een poosje geleden besloot ik wat van die KlankBeelden op het Free Music Archive te zetten en je weet hoe dat gaat, je vergeet het. Totdat ik zojuist weer keek. Opvallend: 10497 listens en 9324 downloads. Fuck yeah, daar ga ik wel stoer van onder mijn oksel naar ruiken!

Was getekend,

Uw stilstaande beelden componist

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.