Rabobank gebruikt ongevraagd mijn foto in promotievideo

Rabobank gebruikt ongevraagd mijn foto

Tijdens cultureel debat vanmiddag in de Posthoorn zag ik een foto van mij ongevraagd en zonder credits voorbij komen in een promotievideo van de Rabobank (op YouTube www.youtube.com/watch?v=G3gKlzQQatw&feature=plcp).

Ik sprak Stef van Katwijk hierop aan (nota bene Projectleider Den Haag Culturele Hoofdstad 2018! zie www.linkedin.com/pub/stef-katwijk/28/83b/988) maar die haalde zijn schouders op en vertelde: “dat klopt, er komt waarschijnlijk een andere foto voor in de plaats omdat Cees niet tevreden was met zijn foto”. Ze wisten dus van die foto af en hebben hem ongevraagd op YouTube gezet. En daar valt ‘ie nu nog te zien. Na zijn korte antwoord draaide meneer de Projectleider Den Haag Culturele Hoofdstad 2018 zijn hoofd weg om aan te geven dat ‘ie klaar met mij was.

Daar gaat dus mooi een vette factuur naartoe voor deze belachelijk niet-creatieve actie!

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.