Spoedoproep: wil jij mijn gastblogger zijn?

Gepubliceerd op

uitroeptekenMorgen, dus maandag 22 oktober 2012, is uitgeroepen tot Deel Je Blog Dag. Een dag om je blog open te stellen voor gastbijdragen. Goed plan!

DUS: wil jij voor mijn blog een mooie bijdrage leveren door een interessante visie, of wellicht een waargebeurd verhaal over muziek te delen? Het mag ook over andere creatieve en kunstzinnige uitingen gaan. Verras me maar!

Stuur jouw bijdrage vandaag per email op naar marco@melodiefabriek.nl


Wil je mijn blogposts per e-mail of middels een feedreader ontvangen? Abonneer je dan hier.
Voor een kleine donatie zodat ik mijn werk onafhankelijk kan blijven doen, kijk op de donatiepagina.

Door Marco Raaphorst

muzikant, sounddesigner en podcastmaker

5 reacties

  1. Dit soort berichten bereiken mij dus niet want ik had als eerste op de stoep gestaan. Net als dat bericht van vloggen met Michael Minneboo waar ik enthousiast van werd maar waar ik niet op kon reageren omdat het waarschijnlijk daarvoor niet bedoeld was. Ik zette wel ergens een antwoord neer maar kreeg dat van Apple Mac.com gebounced retour.

      1. Ergens gelezen dat ik die aftiteling zo grappig vond na je vlog met MM? Die blocnotevelletjes omslaan en dan je naam en de site erop. Heel creatief.

        1. Ik lees het nu :) Maar dank! Het idee komt gewoon voort uit het feit dat ik letters over beeld vaak zo makkelijk vind. En saai. In deze video gebruik ik iets soortgelijks:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.