Spoedoproep: wil jij mijn gastblogger zijn?

uitroeptekenMorgen, dus maandag 22 oktober 2012, is uitgeroepen tot Deel Je Blog Dag. Een dag om je blog open te stellen voor gastbijdragen. Goed plan!

DUS: wil jij voor mijn blog een mooie bijdrage leveren door een interessante visie, of wellicht een waargebeurd verhaal over muziek te delen? Het mag ook over andere creatieve en kunstzinnige uitingen gaan. Verras me maar!

Stuur jouw bijdrage vandaag per email op naar marco@melodiefabriek.nl

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

5 reacties

  1. Dit soort berichten bereiken mij dus niet want ik had als eerste op de stoep gestaan. Net als dat bericht van vloggen met Michael Minneboo waar ik enthousiast van werd maar waar ik niet op kon reageren omdat het waarschijnlijk daarvoor niet bedoeld was. Ik zette wel ergens een antwoord neer maar kreeg dat van Apple Mac.com gebounced retour.

      1. Ergens gelezen dat ik die aftiteling zo grappig vond na je vlog met MM? Die blocnotevelletjes omslaan en dan je naam en de site erop. Heel creatief.

        1. Ik lees het nu :) Maar dank! Het idee komt gewoon voort uit het feit dat ik letters over beeld vaak zo makkelijk vind. En saai. In deze video gebruik ik iets soortgelijks:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.