Keiharde zelfpromotie

foto onder CC BY: Marco Raaphorst
foto onder CC BY: Marco Raaphorst

Frank Meeuwsen blogt 5 redenen/factoren voor een blogrevival. Nu heeft het blog naar mijn idee helemaal geen revival nodig want het is nooit weggeweest. Laat staan dat er sprake zou zijn geweest van verminderde belangstelling of zo.

De reden dat ik blog is omdat ik wil dat je naar mijn muziek luistert. En omdat ik wil verwoorden, wil uitleggen waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Zodat je ze begrijpt. Zodat je erover na gaat denken. Zodat je mijn muziek misschien meer gaat waarderen. Zodat je misschien met mij samen wil werken. Zodat jij kracht put uit mijn woorden. Zodat je de schaamte voorbij gaat. Fuck it. Laat die regels lekker links en vooral rechts liggen. Dat doe ik namelijk ook.

Zonder een blog zouden veel details verloren gaan. Daarom documenteer ik ze op mijn blog. En zo heb ik straks op mijn oude dag nog wat te lezen. Kan ik het herbeleven. En man, wat kan ik dan trots zijn: want ik heb het zelf gedaan, het zijn mijn woorden. Ik laat mensen diep in mijn ziel kijken maar ik doe het voor een reden.

Hoewel rechtsdraaiende kapitalistische eikels ons helemaal gek maken met hun klote advertenties en slecht verzonnen slogans voor hun waardeloze producten, geen enkele creatieve maker hoeft zich te schamen voor een potje keiharde zelfpromotie. Een creatieve maker heeft namelijk WEL wat te zeggen.

Dus, vandaar.

Door Marco Raaphorst

maakt podcasts en muziek

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.