De worsteling van de Belastingdienst

worstelen

Het Ministerie van Financiƫn staat niet toe dat de eventvideo die ik onlangs samen met Henk-Jan Winkeldermaat voor de Belastingdienst maakte ook online te zien is.

ONS ADVIES IS OM HET FILMPJE NIET TE PLAATSEN OP YOUTUBE EN OOK NIET OP DE SITE VAN DE PRODUCENT

En slaat daarmee een gat in mijn portfolio. Of denken ze dat ik nog aan knipselkranten doe? Alleen voor intern gebruik, voor de familie.

Het maakt een van de betrokkenen van dit project bij de Belastingdienst furieus; Steven Gort, een van de initiatiefnemers hierin, mijn opdrachtgever. Zijn woede bleek na een weekend nog niet te zijn bekoeld en schreef er een uitvoerige blogpost over. Waarmee hij overigens de kracht van een blog weer eens onderstreept.

Lees het: HERKEN DE ANGSTCULTUUR. Ook mijn uitvoerige reactie valt daar te lezen.

(foto onder CC BY-SA: Rock Cohen)

Door Marco Raaphorst

maakt podcasts en muziek

3 reacties

  1. En dan steeds maar roepen dat de sovjetuni zo’n verschrikkelijk land was . En zo zielig van al die mensen die zo onvrij waren, gelukkig is het nu anders

  2. Ik weet het niet hoor. Er is slechts een advies om het filmpje niet te plaatsen. Geen verbod. Lekker in de wind gaan slaan :-)

  3. De belastingdienst. Breek me de bek niet open over de cultuur die daar heerst. Te bizar voor woorden. Zelf aan den lijve mogen ondervinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.