Mijn muzikaal eerbetoon aan VPRO Zomergasten 2013: op Scheef

Gepubliceerd op

Zes weken lang op zondag presenteer ik hier een nieuwe track als eerbetoon aan VPRO Zomergasten 2013. Vandaag is dat Daan Roosegaarde.

Het complete album Zomergasten 2013 is voor 5 euro te koop op Bandcamp: HIERRRR! Natuurlijk kun je daar ook de afzonderlijke tracks kopen.

Voor alle Zomergasten tracks hier op mijn blog, zie: #zg13.


Wil je mijn blogposts per e-mail of middels een feedreader ontvangen? Abonneer je dan hier.
Voor een kleine donatie zodat ik mijn werk onafhankelijk kan blijven doen, kijk op de donatiepagina.

Door Marco Raaphorst

maakt altijd muziek

2 reacties

  1. Ik geef het je maar te doen. Eerst een indrukwekkend maar ook vermoeiend onderhoud te volgen visueel en alle zeilen bijzettend er nog wat van te kunnen maken. Om daarna nog eens een eerbetoon uit je studio te persen. Ik geef het je maar te doen.
    Daan een heel bijzondere vrijdenker die er niet mee zit zich als een kind met een speelgoedbeer te profileren. Dusdanig intrigerend dat je niet wilt afhaken. Ook al twitteren sommige dombo’s het de slechtste Zomeravond te vinden!?! Een vrije geest heeft niet veel nodig om mee te dromen naar de toekomst die in China al lang is begonnen. Het dorp Nederland struikelt over zijn eigen voeten naar de ultieme samenleving.

    1. Ja het was een mooie uitzending. Ik ben wat aan het tikken. Voor het volk en vaderland.

      Vergat ik nog te zeggen: het geluid dat klinkt als een synthesizer is een gitaar. Dus de track bestaat uit 2 gitaartjes plus spelende kinderen bij zee.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.