Fotoweek: Galia

Gepubliceerd op
galia

Vandaag maakte ik voor het eerst dit Galia gerecht. Met dank aan de koning der kruiden: Saffraan. Ik telde er 1 euro 25 voor neer bij de Appie Happie. Van die dingen ja.

“Koken is ook een soort creativiteit”, zegt mijn vriendin altijd. En het kookboek is mijn partituur.


Wil je mijn blogposts per e-mail of middels een feedreader ontvangen? Abonneer je dan hier.
Voor een kleine donatie zodat ik mijn werk onafhankelijk kan blijven doen, kijk op de donatiepagina.

Door Marco Raaphorst

maakt altijd muziek

4 reacties

    1. Geen idee eigenlijk. Ik poederde er ook theelepels vol kaneel, komijn, paprikapoeder en cayennepeper bij. En een rauw ei en koriander. Naast tomaten, paprika (ik was afgeweken van de partituur) en een tikje boter. De smaakvermenging nam bezit van mij.

      Volgende keer let ik wat beter op, goed? :D

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.