in samenraapsel

Vandaag maakte ik voor het eerst dit Galia gerecht. Met dank aan de koning der kruiden: Saffraan. Ik telde er 1 euro 25 voor neer bij de Appie Happie. Van die dingen ja.

“Koken is ook een soort creativiteit”, zegt mijn vriendin altijd. En het kookboek is mijn partituur.


Je doet me een groot plezier door naar mijn muziek te luisteren.


Voor een kleine donatie via IDEAL zodat ik mijn werk onafhankelijk kan blijven doen, klik hier. Alvast bedankt!


Wil je mijn blogposts per e-mail of middels een feedreader ontvangen? Abonneer je dan HIER.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    • Geen idee eigenlijk. Ik poederde er ook theelepels vol kaneel, komijn, paprikapoeder en cayennepeper bij. En een rauw ei en koriander. Naast tomaten, paprika (ik was afgeweken van de partituur) en een tikje boter. De smaakvermenging nam bezit van mij.

      Volgende keer let ik wat beter op, goed? :D