Geld maakt spijt

Ata Kando

“Ik had dolgraag een paar jaar alleen maar willen fotograferen. Alleen maar dat, en niet áltijd moeten werken voor geld”
fotografe Ata Kandó

Een uitspraak die Vrij Nederland onlangs optekende. Ze wordt binnenkort honderd jaar. En dan spijt hebben. Dat is echt triest.

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

3 reacties

  1. Maar zij heeft wel gelijk. Hoeveel mensen zullen niet datzelfde denken als zij zien dat het te laat is dat zij hun favoriete bezigheid hebben verslonsd? Geld is vaak de oorzaak ervan. Ook ik had als een van mijn eerste baantjes fotografie op mijn wensenlijstje staan. De reden dat ik níet bij Max Koot ben gaan werken, was dat mijn maandlasten al hoger waren dan de verdiensten bij deze Haagse hoffotograaf. Geen spijt overigens.

  2. Bovendien gaat de tijd sneller naarmate je ouder wordt. Dus als je tijd van leven hebt, ben je honderd voor je er erg in hebt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.