ThruYOU, de beste mashup ooit!

thruyouDit moet je zien!

En mocht je het niet begrijpen: laat een reactie achter!

(Steven Kruyswijk, bedankt!!!)

Door Marco Raaphorst

ik maak podcasts en muziek

16 reacties

  1. Holy it’s beautifull. Ik ben hier zo jaloers op. Ik zou willen dat ik zo creatief ben. Ik vond 3 mooi, toen 6 maar 7, wauw. En hoe het geknipt is. Blij dat ik geen TV gekeken heb. Nog even en de TV gaat weg. Zo veel moois op internet.

  2. Niets te doen op een zaterdagmiddag. Nogmaals op mijn gemak allemaal bekeken. Als je dit zo ziet en hoort begrijp je waarom we alles “moeten” delen. Er kunnen zulke mooie dingen uitkomen. Niets gezien of gehoord van grote platen labels, artiesten, film bedrijven etc. Maar dat is logisch, die willen niet dat we iets zien of horen van ze. Nadat je dit gezien hebt begrijp je meteen Creative Commons.

    @marco, ondanks dat ik OS X zie in dat laatste filmpje denk ik toch te zien dat het een beetje gemaakt is in Vegas. Dit is een Windows programma dat ik lang geleden gebruikt heb, voordat ik wist dat OS X bestond, en daar kun je heel gemakkelijkaudio en filmpjes mee bewerken. Toch twijfel ik omdat ik alleen OS X zie.

  3. @Diederick: zou inderdaad Vegas kunnen zijn. Wellicht onder VMware. Ik heb ook met Vegas gewerkt. Vond het te gek. Heel simpel om snel te knippen inderdaad. Voor mij tien keer eenvoudiger dan iets als FinalCut.

  4. @Diederick: ik zie ook een zwaart toetsenbord en laptop. Werkt hij niet gewoon met Mac en PC? Ik denk het. Maar in ieder geval via VMware moet het ook lukken. Dank voor het meedenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.