De opvallende aanvulling van Jan de Hont op de Stones in het Kurhaus, 1964

update: In 2014 maakte ik een korte reportage naar aanleiding van de foto’s die Jan de Hont in 1964 van The Rolling Stones in het Kurhaus had gemaakt en welke werden geëxposeerd op de tentoonstelling The Rolling Stones terug in Scheveningen in Museum Muzee. Jan de Hont was ondermeer gitarist bij ZZ en de Maskers, Neerlands Hoop, Bram Vermeulen en de Toekomst en Boudewijn de Groot.

Deze aflevering is nu te beluisteren als opwarmer voor de nieuwe podcastafleveringen die ik aan het maken ben voor mijn podcast VERVORMER:


Reacties

2 reacties op “De opvallende aanvulling van Jan de Hont op de Stones in het Kurhaus, 1964”

  1. Echt uniek Marco. En goed verhaal.

  2. Misschien dat er nog meer mensen zich nu pas realiseren wat zij in de ‘Oude doos’ hebben zitten. Ik was ook meer Beatles gericht dan Stones. Vrienden van mij waren ook meer voor de Stones. Maar omdat ik bij de Nederlandse Onderwijs Film (waar ik toen werkte) het journaal van de aankomst van de Beatles op Schiphol regelmatig in handen kreeg (16 mm geluid) kreeg ik er een apart gevoel bij. Maar er zijn natuurlijk nummers van de Stones bij die niet te verslaan zijn. Zoals Under my Thumb waarbij voor het eerst stereo effecten goed te horen waren op mijn door mijn schoonvader gebouwde stereo lampanversterker! Wat een feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.