De opvallende aanvulling van Jan de Hont op de Stones in het Kurhaus, 1964

update: In 2014 maakte ik een korte reportage naar aanleiding van de foto’s die Jan de Hont in 1964 van The Rolling Stones in het Kurhaus had gemaakt en welke werden geëxposeerd op de tentoonstelling The Rolling Stones terug in Scheveningen in Museum Muzee. Jan de Hont was ondermeer gitarist bij ZZ en de Maskers, Neerlands Hoop, Bram Vermeulen en de Toekomst en Boudewijn de Groot.

Deze aflevering is nu te beluisteren als opwarmer voor de nieuwe podcastafleveringen die ik aan het maken ben voor mijn podcast VERVORMER:

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als portfolio

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

2 reacties

  1. Misschien dat er nog meer mensen zich nu pas realiseren wat zij in de ‘Oude doos’ hebben zitten. Ik was ook meer Beatles gericht dan Stones. Vrienden van mij waren ook meer voor de Stones. Maar omdat ik bij de Nederlandse Onderwijs Film (waar ik toen werkte) het journaal van de aankomst van de Beatles op Schiphol regelmatig in handen kreeg (16 mm geluid) kreeg ik er een apart gevoel bij. Maar er zijn natuurlijk nummers van de Stones bij die niet te verslaan zijn. Zoals Under my Thumb waarbij voor het eerst stereo effecten goed te horen waren op mijn door mijn schoonvader gebouwde stereo lampanversterker! Wat een feest!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.