Categorie├źn
portfolio

6 jaar! & KlankBeeld Raaphorst: Dixo

download mp3

6jaar

Precies op de dag af vandaag stond ik 6 jaar geleden bij de Kamer Van Koophandel. De namen Melodiefabriek en Marco Raaphorst werden geregistreerd.

We, mijn bedrijf en ik, zitten nog steeds in een goeie flow.

Gisteren stuurde ik mijn Masterclass the Art of Sampling de wereld in, tikte ik 5 concrete opdrachten aan het einde van de dag af en ontving ik een paar enthousiaste reacties van ondermeer een legendarisch poppodium.

Vandaag had ik een zeer zinvolle bespreking met Paul Keller van Creative Commons Nederland en Bob Timroff over een nieuw groot audio/muziek project. Aansluitend een bespreking met de directeur van het Theater aan het Spui in Den Haag. Een bijzonder positief gesprek met een wel zeer bijzondere uitkomst: Theater aan het Spui wordt de plek waar het blog-art event – een event voor creatieve webloggers dat ik in het najaar samen met Karin organiseer – zal plaatsvinden. Een ge-wel-di-ge locatie. Een droomlocatie. Een atthetopofmylistlocatie. Mijn jaar kan niet meer stuk!

Credits:


Je doet me een groot plezier door naar mijn muziek te luisteren.


Voor een kleine donatie via IDEAL zodat ik mijn werk onafhankelijk kan blijven doen, klik hier. Alvast bedankt!


Door Marco Raaphorst

bouwt muziek, geluid en podcasts

11 reacties op “6 jaar! & KlankBeeld Raaphorst: Dixo”

Van harte, en op nog vele jaren Melodiefabriek! En natuurlijk ook op nog vele jaren waarin je je terecht kwaad maken over copyright-onrecht, en hopelijk kan blijven bijdragen aan het veranderen van dat systeem.

Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria, in de gloria, in de gloria.
hieperdepiep?
Hoera! (x3)

En.. bij… Marco in de kelder is nog zat… en bij Marco in de kelder is nog zat. en bij Marco in de kelder, bij Marco in de kelder, bij Marco in de kelder is nog zat.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.