Zo klinkt mijn werk: Gerwin van der Lei (AWVN) in gesprek met Janine Vos (Rabobank) over de gevolgen van de coronacrisis

In opdracht van werkgeversvereniging AWVN heb ik een interview van Gerwin van der Lei (AWVN-adviseur) met Janine Vos (HR-directeur Rabobank) opgenomen en nabewerkt. Deze podcastaflevering is een onderdeel van het AWVN-jaarcongres 2020 getiteld: Crisiskrakers.

AWVN-adviseur Gerwin van der Lei gaat in een nagenoeg leeg hoofdkantoor van de Rabobank op bezoek bij HR-directeur Janine Vos. Rabobank overleefde eerder deze eeuw al een banken- en kredietcrisis. Wat hebben ze daarvan geleerd voor de crisis waar we nu in zitten? Een gesprek over het kantoor als Starbucks XL, goede gesprekken voeren achter je laptop, en buiten je eigen netwerk kijken om tot betere beslissingen te komen. ‘Alleen samen kraken we de crisis’.

AWVN Crisiskrakers ‘Soms is een shock nodig om te veranderen’

En dat klinkt zo:

De podcast van AWVN is ook op Spotify te beluisteren.

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Artikel

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.