Zo klinkt mijn werk: Jan de Kramer (AWVN) in gesprek met vakbondsmannen over de coronacrisis

In opdracht van werkgeversvereniging AWVN heb ik een gesprek onder leiding van Jan de Kramer (AWVN) met Piet Fortuin (CNV), Zakaria Boufangacha (FNV) en Reinier Castelein (De Unie) opgenomen en nabewerkt. Deze podcastaflevering is een onderdeel van het AWVN-jaarcongres 2020 getiteld: Crisiskrakers.

Normaal zitten ze met werkgevers aan tafel en worden er soms harde noten gekraakt. Nu is het vakbondsmannen onder elkaar. Piet Fortuin van CNV, Zakaria Boufangacha van FNV en Reinier Castelein van De Unie gaan met elkaar in gesprek over de gevolgen van de coronacrisis, voor ons poldermodel, voor hun werk en voor onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden. Gespreksleider Jan de Kramer leidt hen langs de thema’s die nú op tafel liggen. Worden zij het onderling wel eens?

AWVN Crisiskrakers ‘Einde aan de twitteronderhandeling’

En dat klinkt zo:

De podcast van AWVN is ook op Spotify te beluisteren.

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Artikel

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.