Gastcollege Noordelijke Hogeschool Leeuwarden

Gisteren gaf ik een gastcollege op de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (mijn 2e keer voor deze hogeschool). Ditmaal samen met Lykle de Vries en Andreas Creten. Een leuke middag met een goeie club studenten die er lekker op los vroegen.

Mijn college ging over de web-tools die ik inzet voor mijn werk, onder de noemer Web2.04me. Hiervoor heb ik een nieuwe presentatie opgezet, zie de slideshare versie hierboven. Qua tijd kwam ik precies uit en de reacties waren erg goed. Dus zal ik komende tijd naast mijn Masterclass On Tour ‘The Art of Sampling’ ook presentaties gaan geven over authenticiteit en hoe ik daarvoor Web2.0 tools gebruik. Meer info hierover binnenkort!

Het was wel flink treinen geblazen, maar gelukkig kon ik op de terugreis met Andreas Creten van gedachten wisselen. Een gelijkgestemd gesprek met alleen onze leeftijden als opvallend verschil. Hij, ongeveer de helft jonger dan ik. Beiden zijn we van de Generation Slash.

Geweldige spreker met een leuk verhaal over zijn muziek op het web. Wat een visie!

Door Marco Raaphorst

maakt podcasts en muziek

3 reacties

  1. Mooie show. Jammer dat je Vimeo noemt en niet Blip.tv die toch veel meer vanuit een idëeel oogpunt werken… maar goed het zijn joúw tools.
    Goeie zet om hier eens over te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.