Categorieën
portfolio

Installatie Lotte en Vince met mijn muziek in het Museon

De installatie ‘Lotte en Vince’ van Frans Hofmeester is voorzien van mijn muziek. De expositie werd vanmiddag door Ban Ki-moon hoogst persoonlijk geopend.

Vanmiddag was ik aanwezig bij de opening van de expositie One Planet in het Haagse Museon. Deze expositie zal 10 jaar lang te zien zijn. De installatie Lotte en Vince van Frans Hofmeester is voorzien van mijn muziek. De expositie werd vanmiddag door Ban Ki-moon hoogst persoonlijk geopend.

Ban Ki-moon opende in het Museon de expositie waar mijn muziek onderdeel van uitmaakt: Lotte en Vince, een installatie van Frans Hofmeester.

Lotte en Vince, een installatie van Frans Hofmeester met mijn muziek. 10 jaar lang te zien en te horen in het Museon.

Installatie Lotte en Vince van Frans Hofmeester met mijn muziek nu in het Museon. Zal er 10 jaar lang te zien en te horen zijn.

De muziek die in de installatie gebruikt wordt is bekend van de time-lapse video ‘Portrait of Lotte, 0 to 16 years in 4 ½ minutes’ die op YouTube inmiddels ruim 5 miljoen keer bekeken is:


Je doet me een groot plezier door naar mijn muziek te luisteren.


Voor een kleine donatie via IDEAL zodat ik mijn werk onafhankelijk kan blijven doen, klik hier. Alvast bedankt!


Door Marco Raaphorst

bouwt muziek, geluid en podcasts

5 reacties op “Installatie Lotte en Vince met mijn muziek in het Museon”

Was erg leuk om te zien, kende het youtube filmpje al wel.
Grappig om de twee filmpjes zo naast elkaar te zien. “Je ziet eigenlijk nog niet wie het jongetje of meisje is” was een van de opmerkingen van mijn dochters, ze hebben ‘m minstens drie keer bekeken :)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.