Vernieuwd Utrecht CS geopend met mijn muziek

Vandaag werd het vernieuwde Utrecht CS officieel geopend. Mijn muziek maakte daar een onderdeel van uit en daar ben ik als Hagenees natuurlijk erg trots op! De time-lapse film Portrait of Lotte van filmmaker Frans Hofmeester waarvoor ik de muziek componeerde werd in een blok van een half uur op repeat vertoond. Mijn muziek viel op de gratis verstrekte hoofdtelefoon te beluisteren als je plaatsnam ik de een van overheerlijke bioscoopstoelen. Kreeg je er bovendien een bak zoete of zoute popcorn bij aangeboden.

P.S. Alle OV-chipkaartpalen op Utrecht CS bleken bij de terugreis een storing te hebben. Dus kon ik gratis terug naar Den Haag reizen. De mensen die bij Gouda eruit moesten hadden wel een probleem vanwege de poortjes voor het uitchecken. Kortom: niet alleen geeft de OV-chipkaart nog altijd veel gedoe, vanwege die poortjes kun je niet eens makkelijk en veilig het station verlaten!


Reacties

4 reacties op “Vernieuwd Utrecht CS geopend met mijn muziek”

 1. Roel Wijnants avatar
  Roel Wijnants

  Wat goed man ,lekker bezig zo ,heel Nederland gaat van je horen. Graag meer van dit soort opstekers . Gefeliciteerd toi toi toi

 2. Michel ten Hoove avatar
  Michel ten Hoove

  Tof zeg. Wat goed! Ik kan me heel goed voorstellen dat je daar trots op bent.

 3. Heel erg opvallend, wat een aandacht. Gefeliciteerd man ook de aftiteling is erg duidelijk. Die Raaphorst moeten we in de gaten houden.

 4. acherm, dat zo’n oudere dame of heer dan in Gouda over zo’n gesloten poort moet klimmen… :-(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.