Lees jij dit via een RSS-reader?

Ben benieuwd hoe mensen mijn blog lezen. Via een RSS reader misschien? Ik doe dat zelf wel, zo volg ik een flink aantal interessante blogs met Reeder. Ergens blijft het zo jammer dat RSS nooit echt aangeslagen is. Ik vermoed dat vaste lezers van een blog veelal via email lezen. Of via social media. Maar RSS is naar mijn idee nog altijd het summum om een (gratis) abonnement op een blog te nemen.

Hoe doe jij het?

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

7 reacties

  1. Ik gebruik de ”theoldreader.com”, wel zo handig en snel om al je favoriete blogs en sites in een overzicht te kunnen raadplegen. En al die nieuwe post’s krijg je ook automatisch te zien via mail, Facebook en Twitter. Maar zie inderdaad dat steeds minder site’s een RSS aanbieden.

  2. Vroegâh wel via Haagse RSS mix maar sinds blogs ateeds hun feeds wijzigen houd ik het maar bij e-mail aankondiging. Ik vond het de meest efficiënte manier om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.