Nieuwe naam voor Propellerhead Software: Reason Studios

Heel raar maar het Zweedse bedrijf waar ik al sinds 2003 mee samenwerk en dat de muzieksoftware Reason ontwikkeld heeft besloten haar naam te wijzigen. Sinds 1994 opereren ze onder de naam Propellerhead Software. Wat een prima naam is. De nieuwe naam wordt Reason Studios. Haar hoofdproduct is Reason maar men maakt ook ReCycle en de iOS apps Take en Figure.

Ik vind die naamswijziging een hele vreemde keuze. Alle social media zal aangepast moeten worden (nieuwe accounts en urls voor Facebook, Twitter, Instagram, SoundCloud, YouTube etc), een nieuw webdomein voor de website, nieuwe mailadressen en de bedrijfsnaam wordt officieel ook aangepast.

Het heeft ook impact op mijn werk en mijn online archief want alle verwijzingen naar het bedrijf Propellerhead toe zijn binnenkort niet langer meer juist. Maar de verwijzingen hernoemen naar Reason Studios voelt als geschiedvervalsing. Totaal onhandig dit!

De reason hierachter? Ik heb werkelijk geen idee. Zijn ze bevangen door de hitte in Zweden?

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muzikale podcast VERVORMER.

En luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als uitgesproken

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.