Gisteren op NIMBY

Ondergetekende mocht gisterenavond met zijn makkers (band: Moskito) aantreden in zijn achtertuin, of te wel het Not In My BackYard festival.

“ik ben een hartstikke leuk wijf”

Om middernacht werd de Silent Disco ingezet. Ik zat met wat buurtjes te kletsen tot een mevrouwtje een tafeltje verderop plotseling “Kap met lullen, zet die doppen op!” naar ons blafte. Mevrouw vond dat we ook aan die Silent Disco moesten meedoen. Haar hoofdtelefoon lag ongebruikt op tafel. En blies ons toe: “Ik heb 6 muntjes, geef me wat te zuipen!” We reageerden niet. Een poosje later stond er toch ineens een fles La Tulipe Rosé op haar tafel. Ze schonk zichzelf een glaasje in en kwam met de mededeling: “Ik ben de grootste bitch van de buurt!”

Een gesprek met haar aanknopen bleek onmogelijk te zijn. Ze blies me “Kut bemoeial” toe en stelde voor dat ik haar naar huis zou brengen. Dat leek mij geen goed plan waarop ze reageerde met de memorabele woorden: “Als je me mij niet naar huis wil brengen kun je de tiefus krijgen want ik ben een hartstikke leuk wijf en als je dat niet kunt waarderen kun je de tiefus krijgen!”

Er verschenen wat kinderen rond haar tafeltje. “Mevrouw, bent u misschien een beetje dronken?”, waarop ze antwoordde: “Ik dronken? Nee zij zijn dronken!”

De twee kids voerden haar af en de fles La Tulipe bleef achter.

Door Marco Raaphorst

maakt podcasts en muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.