Mijn mastering voor Radio Kras

Voor aan huis gekluisterde levensveteranen en de oudere jongelui in verzorgingshuizen wordt Radio Kras gemaakt. Het is een samenwerking van verschillende Brabantse radiomakers, op initiatief van Broed. Te horen elke dinsdag van 12.00 tot 13.00 uur op ORVA Radio (Ziggo-kanaal 43). En vanaf mei ook in de regio Eindhoven.

Ik mag wekelijks de mastering hiervoor doen. 100% Coronaproof, zij in Brabant, ik in de godenstad met de naam Den Haag. Ondergetekende zorgt ervoor dat alles lekker swingend in balans klinkt. Mastering is een dienst die ik professioneel aanbied voor podcasters en radiomakers, zie mastering op Podpraat. Dus huur mij in!

De eerste twee afleveringen staat nu online, hierrrr te beluisteren! Vanaf mei wordt dit een tweewekelijks gebeuren. Heel goed luistervoer, al zeg ik het zelf! Verplicht luistervoer dus!

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als portfolio

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.