Mijn nieuwe routine

Ik mag me de komende tijd gaan richten op het maken van muziek en sounddesign. De komende tijd is een rekbaar begrip want het ziet er naar uit dat het doorlopend werk oplevert, misschien zelfs voor jaren. Heel veel inhoudelijk kan ik er nog niet over vertellen want dat is op dit moment nog geheim.

Nieuwe instrumentale muziek zal ik componeren aan de hand van nieuwe geluiden die ik zal gaan programmeren. Samen vormen zij zodoende één geheel. Het brengt mijn liefde voor muziek, geluid én techniek samen. En ik zal er een dagelijkse routine van maken, aan de lopende band wil ik gaan leveren. Wat ik heerlijk vind. Gewoon lekker elke dag in mijn huisstudio werken aan nieuwe muziek en geluiden.

Mijn focus heb ik dit jaar diverse malen moeten verleggen ivm de coronacrisis. Telkens moest ik de plannen gaan aanpassen en nu dus opnieuw. Maar dat is zeker geen straf, eerder het tegenovergestelde, want het heeft mij opgeleverd dat ik me vrijwel volledig op muziek en sounddesign kan gaan richten.

Voor mij begint het nieuwe jaar dus heel goed.

UPDATE: ‘dat ik me volledig op muziek en sounddesign kan gaan richten’ veranderd in ‘dat ik me vrijwel volledig op muziek en sounddesign kan gaan richten’.

Abonneer je gratis op mijn blog. Je kunt zelf instellen of je onmiddellijk, dagelijks of wekelijks een e-mail ontvangt wanneer ik iets publiceer.

Je kunt mijn blog ook via de RSS-feed volgen. Of volg me op Mastodon.

Luister naar mijn muziek op Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer of elke andere streaming service (zoek op 'Marco Raaphorst').

Door Marco Raaphorst

vrijdenker, podcastmaker, muziekmaker, sounddesigner, blogger

4 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.