Mijn nieuwe routine

Gepubliceerd op

Ik mag me de komende tijd gaan richten op het maken van muziek en sounddesign. De komende tijd is een rekbaar begrip want het ziet er naar uit dat het doorlopend werk oplevert, misschien zelfs voor jaren. Heel veel inhoudelijk kan ik er nog niet over vertellen want dat is op dit moment nog geheim.

Nieuwe instrumentale muziek zal ik componeren aan de hand van nieuwe geluiden die ik zal gaan programmeren. Samen vormen zij zodoende één geheel. Het brengt mijn liefde voor muziek, geluid én techniek samen. En ik zal er een dagelijkse routine van maken, aan de lopende band wil ik gaan leveren. Wat ik heerlijk vind. Gewoon lekker elke dag in mijn huisstudio werken aan nieuwe muziek en geluiden.

Mijn focus heb ik dit jaar diverse malen moeten verleggen ivm de coronacrisis. Telkens moest ik de plannen gaan aanpassen en nu dus opnieuw. Maar dat is zeker geen straf, eerder het tegenovergestelde, want het heeft mij opgeleverd dat ik me vrijwel volledig op muziek en sounddesign kan gaan richten.

Voor mij begint het nieuwe jaar dus heel goed.

UPDATE: ‘dat ik me volledig op muziek en sounddesign kan gaan richten’ veranderd in ‘dat ik me vrijwel volledig op muziek en sounddesign kan gaan richten’.


Wil je mijn blogposts per e-mail of middels een feedreader ontvangen? Abonneer je dan hier.
Voor een kleine donatie zodat ik mijn werk onafhankelijk kan blijven doen, kijk op de donatiepagina.

Door Marco Raaphorst

maakt altijd muziek

4 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.