Stem niet op Richard de Mos!

Nu de Gemeenteraadsverkiezingen er weer aankomen moet me toch iets van het hart…

In 2014 nam ik een promo voor de Haagse Stadspartij op (stem: Jaap Postma), deze:

De slogan van de Haagse Stadspartij ‘Hart voor Den Haag’ is daarin te horen. Wat schets mijn verbazing? Groep Richard de Mos doopt zijn partij in 2017 om tot Hart voor Den Haag. Tsss! Ordinair jatwerk!

Hoewel niet zo verbazingwekkend want Richard de Mos, zo dom als een dronken aardbei, had in 2010 zichzelf omhoog gelogen door het beroep van schooldirecteur op zijn CV te noteren. En toen hij nog bij de PVV zat was hij zelf formuliertjes gaan invullen met verzonnen klachten over moslims omdat bleek dat er geen klachten binnenkwamen. Ook sloeg Richard helemaal aan toen Karel Kanits Wilders een Geblondeerd F├╝hrer noemde.

De wethouders Richard de Mos en Rachid Guernaoui worden verdacht van corruptie en omkoping. Er loopt een onderzoek door het OM.

Recentelijk heeft ook de waus Rita Verdonk zich bij deze idioten gevoegd.

UPDATE (13 maart 2022, 9.50 uur): Hart voor Den Haag kwam opnieuw in opspraak:

Ik heb De Mos gestemd was een van de liedjes die Hart voor Den Haag had gelanceerd voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgende week. In de videoclip, die de afgelopen weken veel gedeeld werd via sociale media, zijn De Mos en Verdonk te zien.

Froger en Donnie waren niet op de hoogte gesteld van de parodie op hun nummer, laat hun woordvoerder weten. “Inmiddels hebben de rechthebbenden contact gehad met elkaar en is bij niemand het verzoek binnengekomen om de track te mogen gebruiken in een politieke campagne. Omdat dit verzoek bij niemand is gedaan, heeft YouTube op verzoek van de rechthebbenden besloten de video offline te halen.”

nu.nl

Volgens de partij zou het hier gaan om parodie waarvoor geen toestemming nodig is. Maar die vlieger gaat niet op want het betreft geen parodie. Het lied is bedoeld voor eigen politieke gewin.

Door Marco Raaphorst

maakt podcasts en muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.